Businessclub - VAKO voetbal te Vries: Welkom

Businessclub

Businessclub

Sponsoren die gekozen hebben voor een brons, zilver of goud pakket worden lid van onze businessclub. VAKO heeft als doel deze ondernemers door middel van activiteiten met elkaar in
contact te brengen. Van mountainbiken tot haringhappen en van een golfclinic tot het luxe lunch in de bestuurskamer bij VAKO: de activiteiten van de businessclub lopen ontzettend uiteen. Zo proberen we de businessclub voor elk lid zo leuk en zinvol mogelijk te maken. En daarbij hoeft het niet altijd over voetbal te gaan, want ook VAKO weet dat er in een dorp meer speelt dan voetbal alleen.

U hoeft dus absoluut geen voetbalfan te zijn om lid te worden. Voor de businessclub geldt namelijk: hoe meer mensen, hoe beter. De huidige leden en VAKO leren u graag kennen. Wie weet kunnen u en de huidige leden wel iets voor elkaar betekenen!

Afgelopen jaren hebben we meerdere gezellige en ook zakelijk relevante bijeenkomsten voor onze sponsors georganiseerd zoals een golfclinic, mountainbiken en haringhappen.

Wilt u meer weten over de businessclub of bent u lid en heeft u een idee voor een activiteit? Neem dan via deze link contact met ons op. We zijn erg benieuwd!

business2.jpg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!