Lidmaatschap opzeggen - VAKO voetbal te Vries: Welkom

Lidmaatschap opzeggen

Lidmaatschap opzeggen

Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni het jaar daarop. Wilt u het lidmaatschap van v.v. VAKO opzeggen dan dient u dit vóór 1 juni schriftelijk of per e-mail aan de ledenadministratie door te geven. Opzeggingen die op of na 1 juni binnen komen kunnen pas het jaar erop worden verwerkt en de contributie blijft dan voor het gehele jaar verschuldigd. De ledenadministratie zal na ontvangst van de opzegging een schriftelijke bevestiging verstrekken.

Ter verduidelijking: schriftelijk opzeggen bij de ledenadministratie is de enige wijze waarop een lidmaatschap door een lid kan worden beëindigd. Opzeggen via bestuursleden, commissieleden, trainers en leiders is niet mogelijk en wordt ook niet als rechtsgeldige opzegging geaccepteerd.

Ledenadministratie: Opzegging

 

 

 

 

Vertel ons s.v.p. de reden van jouw opzegging.


 

Voor spelers in bepaalde categorieen gelden specifieke regels voor overschrijving naar een andere vereniging. Ga je dus elders verder voetballen, vermeld dan hier de nieuwe vereniging. Vul Nee in als je niet bij een andere vereniging gaat voetballen.


 

 
 

 

 * = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!