Scheidsrechters - VAKO voetbal te Vries: Welkom

Scheidsrechters

Scheidsrechters

Elke week maken verschillende (verenigings)scheidsrechters het mogelijk om alle wedstrijden door te laten gaan. Bij wedstrijden van de seniorenteams en oudere jeugdteams wordt een KNVB-scheidsrechter of één van onze vaste verenigingsscheidsrechters aangesteld. Daarnaast zijn er wekelijks voetballers uit de eerste selectie die wedstrijden fluiten bij de jeugd. De wedstrijden van de jongste jeugdteams worden door ouders van jeugdspelers begeleid.

Toewijzing van scheidsrechters gebeurt door wedstrijdsecretariaat: Jan Jansen (jeugd) en Henk Abrahams (senioren).

Ook scheidsrechter worden?

De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal en hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. De scheidsrechter draagt bij aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Dit betekent meer plezier bij alle deelnemers aan het voetbal en dat begint al bij allerjongste jeugd.

Ben je al scheidsrechter en kom je in Vries wonen? Ben je nog geen scheidsrechter maar lijkt het je ook leuk om verenigingsscheidsrechter te worden? Wil je hier meer over weten en eens een gesprek voeren over de mogelijkheid om als verenigingsscheidsrechter bij VAKO actief te worden? Neem dan contact op met het bestuur via het e-mailadres bestuur@vakovoetbal.nl

Verenigingsscheidsrechters 2022-2023

Bas Baalmans

Bert Hofstee

Henk abrahams

Louis Klomp

Stef Drenth

Willem Heeling

Thom van Wijk

René Doorten

 
 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!