Faq - VAKO voetbal te Vries: Welkom

Faq

Faq

Heb je als vrijwilliger toegang tot een een mailbox met een @vakovoetbal.nl e-mailadres, dan vind je hier uitleg over de manier waarop je de binnenkomende mail kunt gebruiken en configureren.

 
Wil je een inlogaccount om (een deel van) de website up-to-date te houden? Vraag een nieuw account aan via de webmaster op e-mailadres webmaster@vakovoetbal.nl.
 
 
Heb jij belangrijk nieuws voor de club zoals een kampioenschap, een mooie overwinning of betreurenswaardige verliespartij, een actie of activiteit, en wil je dat op de VAKO-website plaatsen? Dan kan dat! Stuur je bericht inclusief minimaal één relevante en rechtenvrij (dus geen beeld dat je van een andere website hebt gehaald of via Google hebt gevonden) foto in een hoge resolutie naar het e-mailadres webmaster@vakovoetbal.nl.
 
 
Teams hebben (nog) geen toegang tot het content management systeem van de website. Stuur daarom jouw tekst en minimaal één rechtenvrije foto in hoge resolutie aan de webmaster@vakovoetbal.nl en wij plaatsen het bericht voor jou.
Stuur je activiteit per e-mail naar webmaster@vakovoetbal.nl en wij plaatsen het in de agenda. Vermeld duidelijk de datum, de aanvangstijd, eventueel de eindtijd, de lokatie en een omschrijving van de activiteit.
 
Stuur je teamfoto naar webmaster@vakovoetbal.nl en wij plaatsen het op de site voor je. Vermeld duidelijk het team en de namen van de spelers v.l.n.r. en vanaf de achterste rij naar voren.
 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!