FCG on Tour - VAKO voetbal te Vries: Welkom

FCG on Tour

FCG on Tour

FC Groningen gaat weer On Tour!

De FC en VAKO slaan tijdens de meivakantie op maandag 1 mei de handen in één om een succesvolle dag te organiseren. Toegankelijk voor zowel de jeugdleden van VAKO/Tynaarlo als kinderen uit de regio. Samen zetten beide clubs zich in voor een onvergetelijke dag vol voetbal en plezier. Tijdens FC Groningen On Tour krijgen de deelnemers onder leiding van gedreven en professionele trainers van FC Groningen een dag lang training volgens de FC Groningen methodes!

MAANDAG_1_MEI.png

De voetbaltechnische en breed motorische vaardigheden staan centraal, want trainen met FC Groningen betekent beter willen worden. Maar het allerbelangrijkste blijft plezier in het voetbal.

Tijdens FC Groningen On Tour maak je kans op een golden ticket voor het NK Shoot-out. De On Tour begint om 09.30 uur en duurt tot 15.30 uur. Vul jij je vakantie actief in, maak je plezier, bouw je nieuwe vriendschappen op en wil je jezelf ontwikkelen? Meld je dan aan voor de FC Groningen On Tour!

Deelnemen aan FC Groningen On Tour kost €47,50 per persoon en is inclusief lunch, een FC Groningen Certificaat én twee kaarten voor een thuiswedstrijd van FC Groningen. Aanmelden voor FC Groningen On Tour kan via: https://trainenalseenprof.fcgroningen.nl/product/on-tour/

Op 28 mei speelt FC Groningen haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Sparta Rotterdam in Euroborg. Stel jouw wedstrijdkaarten veilig door je vroegtijdig aan te melden voor FC Groningen On Tour. De vrije verkoop van deze wedstrijd start op dinsdag 2 mei.!!!SPECIALE ACTIE VOOR JEUGDLEDEN VAN VAKO EN TYNAARLO!!! Normaal gesproken kost deze activiteit €47,50, maar door sponsoring van FC Groningen (€7,50 per deelnemer) én een tegemoetkoming van de beide verenigingen VAKO en Tynaarlo kost deze dag voor onze eigen jeugdleden €27,50.

Dus ben je lid van VAKO of Tynaarlo? Meld je dan hieronder aan! Nog vragen? Neem gerust contact op met Liza Doornbos (jeugd@vakovoetbal.nl)

 

FC Groningen on Tour leden VAKO/Tynaarlo

Dit formulier is niet meer actief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!